Invalidiyhdistyksen retki tiedote

Outokummun Invalidit ry järjestää matkan esteettömyysmessuille Pieksämäelle lauantaina 22.4. Retkelle osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Aikataulu: Lähtö Outokummun linja-autoasemalta klo 9:00, Hojo Matkat linja-autolla. Jos haluat lähteä kyytiin Hojo Matkat varikolta, niin siellä pitää olla viimeistään klo 8:45. Matkan varrella pidetään Varkaudessa wc-tauko ja perillä Pieksämäellä ollaan klo 11:30. Messut päättyvät klo 16, silloin viimeistään lähdetään kotimatkalle.

Kuljetuksen hinta on 15 – 20 euroa / osallistuja, riippuen siitä miten täyteen linja-auto tulee. Maksu käteisellä linja-autossa. Ruokailut ja kahvit jokainen kustantaa itse.

Auto on 43 paikkainen, valitettavasti suurempaa autoa ei saatu, koska kaikki oli jo varattu. Autossa on vain yksi pyörätuolipaikka, mutta siinä on nosturi, jolla pyörätuolinkäyttäjä saadaan siirrettyä autoon. Jos pystyy siirtymään pyörätuolista linja-auton istuimelle ja matkan ajaksi pyörätuoli voidaan laittaa auton tavaratilaan, niin siinä tapauksessa kyytiin voidaan ottaa useampikin pyörätuolin käyttäjä.

Matkan toteutuminen edellyttää 33 osallistujaa, että kuljetus ei maksa yli 20 euroa / osallistuja.

Ilmoittautumiset viimeistään ma 10.4.

Tuijalle puh. 050 371 6716 tai sähköposti tuijakervi@gmail.com tai

Hilkalle puh. 044 352 0605 tai sähköposti malhilkka@gmail.com

Tarkemmat tiedot messuista näet oheisesta kuvasta.

Tervetuloa mukaan retkelle!