Vesileppis retki 4.-7.10.2022

Meitä oli noin parikymmentä retkellä Vesileppisessä tiistaista perjantaihin. Ohjelmaan kuului liikuntaa, ravintoluento ja -keskustelua, huovutusta, bingo ja tanssi-ilta. Liikuntaa oli monenlaista, vesijumppa, FasciaMethod sekä kävelyä ja lisäksi kylpyläosasto ja kuntosali olivat vapaasti käytettävissä retken ajan.  Myös hieronta kuului ohjelmaan.

Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista. Nautimme yhdessäolosta, mukavasta jutustelusta ja ihanasta syksyisestä luonnosta. Vaikka retken loppupuolella satoi ja tuuli, niin retkeen mahtui myös aurinkoa ja meidän iloksemme puissa oli vielä lehdet, joka puolella oli ihanat ruskan värit. Retken aikataulu oli sen verran väljä, että ehdimme tutustua paikkakunnan kauppoihin ja ostoksiakin tuli tehtyä. Kun isolla porukalla vierailimme liikkeissä, niin sielläkin kuului meidän iloinen puheensorina.

Kiitos kaikille osallistujille, teitte retkestä ihanan, jälleen kerran. Toivon, että näiden kuvien avulla voitte uudelleen palata retkitunnelmiin ja toivottavasti kuvista välittyy retken tunnelmia muillekin kuin osallstujille.

Hyvää syksyn jatkoa kaikille!

Retkimuistoja kirjasi Hilkka