Käsityökerho 9.11.2023

Käsityökerhossa tehtiin tänään pieniä huovutustöitä. Eija toi malliksi hiuslenkin päälle huovutetun hiuskoristeen ja aika moni meistä innostui tästä niin paljon, että harjoittelimme näiden tekemistä. Ei niistä nyt ensimmäisellä kerralla vielä tullut aivan yhtä hienoja kuin mallikappale, mutta harjoitus tekee mestarin, näin päätimme uskoa. Harjoittelu siis jatkuu kotona. Kotiin lähti mukaan eri värisiä huovutusvilloja, joten materiaalista harjoittelu ei aiinakaan jää kiinni. Huovuttuaminen onnistuu hyvin vaikka televisiota katsellessa, koska tässä ei tarvita suurta määrää saippuavettä. Riittää, kun on vaikka laimennettua astianpesuainetta suihkepullossa ja siitäkin kannattaa suihkutella pesuainetta maltillisesti. Saapa nähdä miten hienoja hiuskoristeita vielä valmistuu ennen joulua.

Osa porukasta teki neulahuovuttamalla sydämiä ja kukkia. Kuvista voit katsoa miten kauniita niistä tuli.

Tietysti joimme jälleen kahvit kaiken ahertamisen välillä ja tälläkin kertaa herkkuja oli tarjolla niin paljon, että osa niistä vietiin takaisin kotiin. Herkkujakaan ei jaksa enempäänsä syödä.

Kiitos kaikille osallistujille ja ennen kaikkea Sirkalle neuvomisesta. Saapa nähdä mitä teemme seuraavassa käsityökerhossa.


Kuvat ja teksti

Hilkka