Päivitys 19.11.2020

Outokummun Reumayhdistyksen askartelukerhossa 19.11. kokeiltiin kaikkien kuusien runkojen päälle peitot ja valot. Uimahallille tulevaan kuuseen kiinnitettiin Outokumpu logoneliöt paikalleen. Tällä tavalla tästä kuusesta saatiin juuri Outokummun näköinen kuusi. Voisiko se olla nimikkokuusi?

Servolla teki töitä monta ihmistä ja kaikilla riitti tehtävää niin paljon, että meinasi aika loppua kesken. Mutta ahkeruus palkittiin, kaikki kuuset ovat nyt valmiita vietäväksi paikoilleen. Servolla olevasta isosta kuusesta on nyt otettu valot pois ja se odottaa siirtämistä uimahallille. Kiitos jälleen kaikille työhön osallistuneille!

Servon ikkunasta näkyy nyt kaksi pienempää kuusta kauniine valoineen ja siinä ne saavat olla jouluun saakka ja vähän sen jälkeenkin. Outokummun pukeminen jouluiseen asuun etenee päivä kerrallaan ja ennen joulua meillä on ihana jouluinen Kummunkatu ja muutenkin jouluinen Outokumpu, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Sitä mukaa kuin joulusomistukset etenevät, voisi ottaa tavaksi kävellä Outokummun keskustassa, kenties vähän laajemmallakin alueella ja käydä nauttimassa kauniista näkymistä. Mikä parasta, näkymät vain paranevat sitä mukaa kuin joulu lähestyy.

Hyvää joulun odotusta kaikille!

Hilkka

Valitse kuva aktiiviseksi, niin näet sen suurempana