Päivitys 17.11.2020

17.11.2020

Servon kuusessa on nyt valot myös iltaisin. Pimeällä kuusi valoineen näkyy upeasti Servon ikkunoista Kummunkadulle. Kannattaa käydä iltalenkillä kävelemässä siellä päin. Minä jo yhtenä iltana ihailin kuusta Kummunkadulta päin, piti kävellä Servon ohi kaksi kertaa, kun valot näyttivät niin kauniilta.

En ole koskaan ollut varsinaisesti "jouluihminen", mutta tässä alkaa väkisinkin muuttua siihen suuntaan, kun tätä kuusihanketta on ahkeroitu viime joulukuusta asti. Täytyy tunnustaa, että kuusien hyväksi ovat ahkeroineet paljon enemmän muut kuin minä, minun taidoillani ei olisi valmistunut yhtään kuusta. Sillä tavalla olen kuitenkin ollut asiassa mukana, että olen tätä organisoinut, joten on se mielen päällä ollut, vaikka minun tehtäväni ovat olleet muuta kuin varsinaista käsityötä. Ilman ahkeria käsityöntekijöitä tämä ei olisi onnistunut, kiitos teille kaikille asiaan osallistuneille!

Tämä kuusi viedään ensi viikolla uimahallille, joten kovin kauan sitä ei enää voi Servolla ihailla, mutta ei hätää, sitten se näkyy uimahallin kahvion ikkunoista. Tilalle tulee Servolle kaksi pientä kuusta, ne nostetaan pöytien päälle, että näkyvät ikkunoista ulospäin.

Seuraava askartelukerho on torstaina 19.11. klo 12-15 Servolla. Tervetuloa mukavaan porukkaan! Virkattujen joulukuusien kaikki rungot ovat muuten valmiina paitsi, että niihin kiinnitetään vielä vanteet ruuveilla, että kuusen halkaisija pysyy halutussa leveydessä. Kaikki kuusenpeitot ovat myös valmiina, niitä sovitetaan runkojen päälle askartelukerhossa ja sovitetaan myös valoja kuusien päälle. Ja laitetaan ne Servon pienet kuuset valmiiksi ja paikoilleen. Niinpä jouluinen ilme säilyy edelleen Servolla.

Jouluisin terveisin

Hilkka