Neulotaan yhdessä Ukrainaan 10.3.2023

NEULOTAAN YHDESSÄ APUA UKRAINAAN

Perjantainan 10.3. veimme Ulla Kervisen (Viuruniemen Martat) kanssa tähän mennessä valmistuneet neuleet Joensuuhun, josta ne lähtevät lauantaina Hannu Vähäkosken organisoimassa kuljetuksessa kohti Ukrainaa. Tavaraa oli kaikkiaan neljässä pahvilaatikossa, pari laatikkoa täynnä käsin neulottuja sukkia ja lapasia, joista suurin osa miesten kokoa ja osa naisten ja lasten kokoa. Lisäksi oli hygieniatavaroita, keksejä ja kaupasta ostettuja sukkia yms. tavaraa, jota meille tuotiin lähetettäväksi Ukrainaaan. Isoja miesten villasukkia vietiin tänään kuljetukseen 52 paria ja liipasinlapasia 8 paria. Uskomattoman hieno tulos näin lyhyessä ajassa, aloitimme neulomistapahtumat vasta kaksi viikkoa sitten.

Lions Club Outokumpu/Kupari antoi lahjoituksen neulelankojen ostamista varten. Osa ostetuista langoista lähti jo tänään neulottavaksi, mutta lisää lankoja on jo ostettu, joten jos haluat neuloa avuksi Ukrainaan ja olet vailla neulelankaa, niin tule vaikka ensi perjantaina hakemaan Servolta,.

Suuri kiitos Lions Club Outokumpu/Kuparille lahjoituksesta.

Kiitos myös kaikille muille, jotka ovat lahjoittaneet lankoja, puikkoja yms. tarpeellista. Kiitos erityisesti ahkerille neulojille.

Neulomme seuraavan kerran yhdessä Servolla ensi viikon

perjantaina 17.3. klo 14 - 16. Kahvit tarjoaa Outokummun Martat.

Tapahtuma on kaikille avoin. Tervetuloa mukaan!

Tunnelmia kirjasi

Hilkka