Värtsilän kesäteatteri 30.6.

VÄRTSILÄN KESÄTEATTERIIN menemme sunnuntaina 30.6. Lähtö Outokummun linja-autoasemalta klo 11:45.

Luvassa on perinteistä suomalaista kesäteatteria Värtsilässä, viihtyisässä ympäristössä navetan ylisillä. Hyvä äänentoisto eikä sadekaan haittaa. Klo 14 näytös, komedia Lehmänmaitoa ja mansikoita.

Tässä tietoa näytelmästä:

Yhteen päivään sijoittuva komedia kahdesta pariskunnasta, joiden uusi naapuruus on koetuksella jo ennen ensimmäistäkään tapaamista. Selina Sappinen ei välitä miehensä Sakarin vastaväitteistä vaan aikoo ostaa tyhjäksi jääneen naapuritalon. Kaupasta ei kuitenkaan tule mitään, sillä Mikko ja Virpi Paasonen ehtivät ennen Selinaa ostaa talon. Ennen kuin ilta koittaa, ovat Selina ja Sakari tulla hulluiksi uusien naapureiden takia. Monta kertaa saadaan juosta naapurusten väliä ennen kuin asiat selviävät… tai no, totuus ei koskaan paljastu Sappisille, sillä mitäpä sitä naapureiden asioita utelemaan.

Retken hinta 28 €, ilmoittautumiset Kaijalle puh. 050 546 8676 ja maksu viimeistään 30.5. Hinta sisältää: linja-autokuljetus, teatterilippu ja väliaikakahvi. Maksu tilille:  FI61 5197 0320 1030 56, viitenumero 6004.

RETKI ON TÄYNNÄ, VARALLE VOI ILMOITTAUTUA.